2011. április 25., hétfő

Húsvét és Devizes

Ez is eltelt. Már majdnem egy hónapja vagyunk itt és lassan kezd beállni a rutin és néha az unalom is. Nem panaszkodok, nincs mire csak néha már most többet akarok, akarunk. Itt volt a Húsvét, el is múlt, alig volt érezhető. Kis családunk péntek délután elhúzott, na nekik biztos érezhető volt az ünnep. Még fizut is kaptunk, úgyhogy gazdag volt a bevásárlás, meg az asztal is. Igaz, már a bevásárlás után kicsit lelombozva indultunk haza. Mindig elszámítjuk magunkat, ha vásárlásról van szó:)Vagyis mindig meglátunk valamit, ami nem hagyható ott.
Volt sült bárány, töltött káposzta, tojás, igaz nem festett. Minden megvolt, mégsem volt az igazi. Nem volt ételszentelés, családi ebéd...
Na de helyette volt kis kirándulás, bár elég szegényes és nem is olyan izgalmas. Próbáljuk megismerni a környéket, minél többet látni. Kevés pénzzel is lehet kirándulni. Kinéztem egy félórányira levő várost, Devizes a neve. Délután indultunk el, de nem késtünk el sehonnan. Sikeresen megérkeztünk, csak egyszer tévedtünk el, vagyis akkor sem, csak a GPS azt mutatta, hogy nem jó helyen járunk, aztán meg, hogy mégis:) Leparkoltunk a központban és elindultunk felfedezni. Otthon tájékozódtam, hogy mit érdemes megnézni, de hát nem volt nálunk térkép, nem tudtuk merre keressük. Így csak bolyongtunk, láttunk néhány szép dolgot, egy tavacskát a park mellett, heverésztünk a parkban. Milyen furcsa, itt van a nagy, zöld udvar és mi elmegyünk a városba és ott heverészünk a fűben. Majd visszasétáltunk a központba és irány haza. Ez volt nekünk a nagy Húsvét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
;