2011. november 24., csütörtök

Áááá......

Kész, vége, ennyi, elbúcsúzok, megőrülök, elmegyógyintézetbe megyek. Ott legalább nincsenek munkavállalásra vonatkozó korlátozások. Igen, megtörtént. Ami annyira várható volt és mégis... lesúlytott.
Tegnap Daminan Green, a britt bevándorlásügyi miniszter bejelentette, hogy 2 évet meghosszabbítják a román és bolgár állampolgárokra vonatkozó munkavállalási korlátozásokat. Na köszönjük szépen! Mondott még sok szépet, hogy miért és hogyan és fenyegetőzött, hogy így meg amúgy lesz és hogy haggyám nekünk, akik el akarják venni a tiszetességes munkanélküli britt állampolgároktól a munkalehetőségeket... háháhá.
De sebaj, mi már itt vagyunk és csak 8 hónap van még hátra a blue cardig. Aztán meg... csak nem tessékel ki innen ez a kedves Damian és társai!
Lényeg, az utolsó kis reménysugár is szertefoszlott, hogy augusztus előtt megszabadulhatok innen. Szomorú, kicsit depis vagyok, amúgy is, nem csak emiatt. Talán emiatt a fura, nemtél-tél miatt??? És minden egyéb... Át kellene csoportosítani energiáimat valami hasznos, kellemes, okos tevékenységre, hogy ne legyen ilyen rutin és egyhangú az élet... nincs ötletem!

5 megjegyzés:

Angi írta...

Hazamegyek LEGESLEGELSŐ dolgom lesz magyar állampolgárrá válni!!! :) Mennyivel könnyebb lesz az életem! Húúúúúúú

Christine írta...

Kitartás! Ne add fel!

MJ írta...

Egy jó kirándulás és tán a kedved is megjő!

Emi írta...

Jó ötlet Angi, valószínű én is ezt fogom tenni!

Nem adom fel Christine, bár időnként lankad a lelkesedés és borúsabb napokon nem nagyon látok kiutat, de próbálok erős maradni.

MJ, tényleg jót tenne a kirándulás és az sem ártana meg ha nyár lenne hozzá:)) Bár legalább 1 hetes kirándulás kellene, hogy kicsit kizökkenjek a hétköznapok szűrkeségéből. Már a hétvégék sem tudnak feltölteni...

Judit írta...

Fel a fejjel Angi! Adjon erot az,hogy a blue card ig mar nincs sok ido, es utana eltelik a tobbi is!

Megjegyzés küldése

 
;